Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

West Ham United wil binnen vijf jaar op hoogste niveau uitkomen

Het Engelse West Ham United heeft ambitieuze plannen gepresenteerd om binnen vijf jaar op hoogste niveau van het Engelse voetbal, The Football Association Women’s Super League 1 (FA WSL 1), uit te komen. Afgelopen seizoen eindigde het team, dat nu uitkomt op het derde niveau, nog als negende in de competitie.

De clubsite meldt dat door middel van een aantal flinke investeringen het voor ‘The Hammers’ mogelijk zal zijn om binnen vijf jaar uit te komen op het hoogste niveau. Om dit doel te bereiken, zullen onder andere Jack Sullivan en huidig coach Karen Ray nieuwe functies op gaan pakken binnen de club.

Voor Sullivan is deze investering in het vrouwenvoetbal bij West Ham United erg belangrijk. “We hebben grootse plannen en verwachtingen voor de vrouwen en hopen binnen vijf jaar mee te kunnen doen in de FA WSL 1,” aldus Sullivan. Opmerkelijk feit is dat Sullivan overigens geen salaris ontvangt van de club.

Oud-speelster Karen Ray is vooral trots op de recente ontwikkelingen binnen haar club. “We kunnen op deze manier meiden de mogelijkheid geven zich van jongs af aan te ontwikkelen op zowel sportief als persoonlijk vlak. West Ham United doorbreekt barrières en verandert op deze manier de kijk op vrouwenvoetbal.”

 

 

 

 

Het bericht West Ham United wil binnen vijf jaar op hoogste niveau uitkomen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *