Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Training: DSVP is opzoek naar extra GIRLpower

DSVP is op zoek naar extra girlpower in alle leeftijdscategorie├źn. Lijkt het je leuk om te voetballen? Dan ben je bij DSVP aan het juiste adres!

Open Trainingsmidddag

Er is een trainingsmiddag op 10 juni aanstaande van 12.30 tot 15.00 uur (inloop vanaf 12.00 uur) voor meiden geboren in 2002 t/m 2011, onder leiding van Priscilla Mesker van voetbalschool Superstars en speelster van ADO Den Haag. Het is ook mogelijk om een of meerdere trainingen mee te doen. Dit geldt niet alleen voor speelsters die nog nooit hebben gevoetbald, maar ook voor meiden die graag de overstap willen maken. Meld je aan via: meisjesvrouwen@dsvp.nl

DSVP is toonaangevend in de regio als het gaat om vrouwen- en meidenvoetbal. De vrouwen- en meisjesafdeling van DSVP telt maar liefst twintig teams in competitieverband. Daarnaast zijn er drie talententeams; onder de 21, onder de 15 en onder de 12. Zij spelen in een doordeweekse competitie.

Voor het seizoen 2017/2018 heeft DSVP de volgende ambities vastgesteld:

  • VR1: 2e klasse
  • O19: Hoofdklasse
  • O17: Hoofdklasse
  • O15: 1e selectie elftal jongenscompetitie
  • O13: 1e en 2e selectie elftal jongenscompetitie
  • O11: 1e en 2e selectie elftal jongenscompetitie
  • O9: jongenscompetitie

Zie jij jezelf straks als de nieuwe spits, verdedigster, middenveldster of onverslaanbare keepster van de Oranjeleeuwinnen? Kom dan gauw kennismaken bij DSVP. Neem contact op via meisjesvrouwen@dsvp.nl als jij binnenkort in het blauwwitte tenue van DSVP wil schitteren. Ben je al lid van een club en wil je meetrainen? Meld dit dan eerst bij je huidige club.

Het bericht Training: DSVP is opzoek naar extra GIRLpower verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *