Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Icoon verlaat vrouwenvoetbalnieuws.nl

Na ruim zeven jaar heeft onze oprichter, Rob Kooy, besloten om afscheid te nemen van vrouwenvoetbalnieuws.nl. Rob heeft dit besluit genomen, zodat hij zijn weekenden weer langs het veld in plaats van achter het scherm door kan brengen. In de afgelopen jaren heeft Rob zich ontpopt tot cultfiguur in het vrouwenvoetbal. Iedereen die enigszins thuis is in deze wereld weet wie Rob Kooy is en weet zijn website te vinden.

Als huidige redactie betreuren, maar respecteren wij ook zeker dit besluit. Wij zijn er trots op dat Rob zijn volledige vertrouwen in ons heeft uitgesproken en gaan er alles aan doen om zijn ‘kindje’ een waardige toekomst te geven.

Rob, wij gaan jouw drive en kennis, maar zeker ook de fijne persoon die je bent ontzettend missen. Het ga je goed!

Team vrouwenvoetbalnieuws.nl

Het bericht Icoon verlaat vrouwenvoetbalnieuws.nl verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *