Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nederland en Frankrijk winnen FC Twente EK

Nederland en Frankrijk, dat zijn de winnende teams van het FC Twente Vrouwen EK. Na een voorbereidingsperiode waarin de teams punten konden verzamelen met (voetbal)activiteiten om deelname aan het toernooi te verzekeren was het woensdag dan zover. In totaal 6 teams haalden voldoende punten voor de strijd om de beker. Met een lekker temperatuurtje werd op het sportpark van gastheer Sportlust Glanerbrug een leuk toernooi gespeeld.

Verdeeld over 6 teams namen 70 speelsters, voetballers en niet voetballers, deel aan het toernooi dat in het teken stond van het naderende EK. FC Twente-speelsters waren niet alleen maar aanwezig. Lenie Onzia verzorgde de toernooi-organisatie en Maud Roetgering, Jill Roord, Renate Jansen, Cheyenne van den Goorbergh en Anouk Borgman waren de scheidsrechters en reikten de prijzen uit.

Naast de toernooiwinnaars van de twee leeftijdscategorie├źn waren er prijzen voor de beste speelsters van het toernooi, de speelsters die op die keepie uppie het vaakst kon hooghouden en natuurlijk de Fair-play cup. Siri Worm was de fotograaf van de middag.

Het FC Twente Vrouwen EK is mogelijk gemaakt door de support van Provincie Overijssel, gemeente Enschede en FC Twente, Scoren in de Wijk.

Fotografie en tekst: FC Twente

Het bericht Nederland en Frankrijk winnen FC Twente EK verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *