Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature: OJC Rosmalen zoekt trainer-coach voor VR2

OJC Rosmalen is een grote ambitieuze vereniging met een groeiende vrouwenafdeling. Er spelen momenteel zo’n 450 meisjes en vrouwen verdeeld over 18 jeugdteams, 3 seniorenteams en 2 35+ teams. VR1 speelt al enkele jaren mee voor het kampioenschap in de 2e klasse en heeft de ambitie om zo snel mogelijk door te stromen richting de 1e klasse. Ook het 2e vrouwenteam is afgelopen seizoen in de 2e klasse uitgekomen. Via de nacompetitie zullen zij zich nog veilig moeten spelen om volgend seizoen weer in deze klasse uit te mogen komen. Meisjes A (MO19-1) speelt al jaren in de hoofdklasse en doet het daar zeer verdienstelijk.

Vanwege de doorstroom vanuit de jeugd naar de senioren zal er met ingang van seizoen 2017/2018 een extra selectieteam opgericht worden in de vrouwenafdeling. VR! en VR2 zullen als vrouwenselectie nauw samen gaan werken en zo proberen de gestelde doelen te bereiken.

Om deze doelen te bereiken zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer(ster) die samen met de hoofdtrainster Maxime Welten ervoor wil zorgen dat er nog meer stappen gemaakt kunnen worden binnen de vrouwen en meidenafdeling van OJC Rosmalen. We zoeken een trainer die affiniteit heeft met vrouwen en meidenvoetbal, het team verder kan ontwikkelen op technisch en tactisch vlak en goed kan samenwerken met het vrouwenkader binnen en buiten de vrouwenselectie. Uiteraard mag enthousiasme niet ontbreken. Als trainer van vrouwen 2 verzorg je 2x per week de training en ben je op zondag aanwezig om de wedstrijd te coachen.

Voel jij je geroepen om hierin je steentje bij te dragen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met de hoofdtrainster van VR1, Maxime Welten welten.mj@gmail.com of 06-49732996

Of stuur je motivatie incl. CV naar Piet van der Plas, voorzitter OJC ROSMALEN voorzitter@ojcrosmalen.nl

Het bericht Vacature: OJC Rosmalen zoekt trainer-coach voor VR2 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *