Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eldenia O15 op 2e Pinksterdag ook actief in Duitsland

De O15 van vv Eldenia (Arnhem) speelt maandag op het O15 internationale Volksbank Kurstadt Cup. Ze zijn ingedeeld in poule B met SGS Essen, 1. FC Saarbrücken, TSV Schott Mainz en TSV Alemania Aachen. Na vier poule wedstrijden wordt de klassement opgemaakt wie op voor plek 7, 5, 3 en de finale gaat spelen. De finale is om 16.10 uur in het Apollinaris stadion (Bad Neuenahr). Ze spelen om 10.25 uur tegen SGS Essen, 11.15 uur tegen TSV Schott Mainz, 12.55 tegen TSV Alemania Aachen en om 13.45 uur tegen 1. FC Saarbrücken.

Het bericht Eldenia O15 op 2e Pinksterdag ook actief in Duitsland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *