Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Gezocht: Keepster en speelsters voor Hoofdklasse B team

RKSV Nuenen zoekt voor het seizoen 2017/2018 nog een keepster en enkele speelsters ivm het plotselinge vertrek van de huidige 1e keepster Rowanne Vroomans naar sv Venray. Daarnaast vertrekken Sem van Doorn (FC Eindhoven AV), Shauny Regli (sv Someren) en Ellen van der Hulst, Lot Jochems, Marijke Verheijen en Nicole Vervoort (vv Nijnsel/TVE Reclame).

Ben je 15 jaar of ouder en wil je op hoog (landelijk)) niveau keepen of voetballen bij een gezellige groep meiden. Meld je dan bij John van der Maat (jvdmaat@jomajevi.nl of via 06-44824354). Ook ons 2e team speelt op respectabel niveau, de 2e klasse KNVB. Interesse of vragen ? Laat het gerust weten.

Het bericht Gezocht: Keepster en speelsters voor Hoofdklasse B team verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *