Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meidenelftal Krajicek Playground Bouwlust valt in de prijzen

De Danone Nations Cup biedt kinderen uit aandachtswijken in Nederlands de kans hun droom waar te maken: schitteren op een internationaal voetbalpodium. Dit jaar namen er voor het eerst meidenteams deel aan de landelijke finale. En met succes! De meiden van Krajicek Playground Bouwlust uit Den Haag wonnen de landelijke finale op de KNVB Campus.

Wereldwijd nemen jaarlijks 2,5 miljoen kinderen uit 32 landen over de hele wereld deel aan het internationale evenement, met Zinedine Zidane als wereldwijd ambassadeur. Uit handen van Cherise Schelts, het 17-jarige talent van Telstar, ontvingen de voetballers van de Ridderkerse Krajicek Playground Bolnes de beker. Zij mogen Nederland in september vertegenwoordigen tijdens de Danone Nations Cup World Final in New York.

Fotograaf: Nienke van der Tak

Het bericht Meidenelftal Krajicek Playground Bouwlust valt in de prijzen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *