Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Succesvolle 3e ING meidentoernooi bij IJVV

Zaterdag 3 juni werd onder fantastische weersomstandigheden het 3e ING Meidentoernooi bij IJVV gespeeld. 41 teams waren afgereisd naar IJsselmuiden. Teams uit Veenendaal, Bleiswijk Makkinga, Doetinchem, Oldebroek, Genemuiden, Hoonhorst, Heerde, Nieuwleusen, Almere, Nunspeet, Wijhe, Westenholte, Hierden, Meppel en Kampen.

De poule winnaars van de editie 2017 waren: Heerde JO9-4M, GVVV MO11-1, GVVV MO13-1 , USV MO15-1, IJVV MO17-1, Hoonhorst MO19-1 en IJVV VR1.

De inschrijving voor de 2018 editie is al geopend en vele clubs heben hier al gebruik van gemaakt. Inschrijven kan op : toernooienijvv@gmail.com foto’s gemaakt door Naomi Ruiter en Richard Tennekes, klik hier.

Het bericht Succesvolle 3e ING meidentoernooi bij IJVV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *