Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Gezocht: meiden en vrouwen bij vv Ceasar

Bij vv Caesar zoeken ze meiden en vrouwen die onze teams willen aanvullen en of versterken. Ze hebben meisjes B (O-17) en meisjes C (O-15) en een vrouwen team dat 5e klasse speelt. De vrouwen en meiden kunnen een aardig balletje trappen en ook aan gezelligheid ontbreekt het niet.

Voor meisjes C is er iedere maandag en woensdag trainen van 19.15 uur tot 20.45 uur. Voor de meisjes B en de vrouwen is er trainen op dinsdag en vrijdag van 19.30 uur tot 21.00 uur. Je bent altijd welkom om een of meerdere keren mee te trainen zonder verplichtingen.

Voor informatie kun je contact opnemen met Frans Feron 06-52401977.

Het bericht Gezocht: meiden en vrouwen bij vv Ceasar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *