Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

In 2017 vindt de 22ste editie van een groot evenement plaats

Het gaat natuurlijk om het Internationale Vrouwenvoetbal Toernooi Gramsbergen. Het toernooi heeft in de loop der jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd.

  • Alle vrouwen (senioren) teams (van Topklasser tot vijfde klasser) kunnen terecht;
  • Een openingsmanifestatie op vrijdagavond;
  • Wedstrijden op vrijdagavond en zaterdag onder leiding van een internationaal scheidsrechter, zoals in voorgaande jaren oa,Eric Braamhaar, Bas Nijhuis, Pol van Boekel en in 2014 ex arbiter Dick Jol.

Tijdens het toernooi is er het nodige vertier met muziek van een dweilorkest en de prijsuitreiking met bekende Nederlanders. Op zaterdagavond is er een grote feestavond met een deejay. De toegang is gratis voor deelnemers en teamleiders. Funtoernooi op zondag (niet verplicht). In afgelopen jaren hebben vele bekende mensen hun weg naar Gramsbergen gevonden. Zo mochten we oa. Erica Terpstra, Gert Heerkes, Piet Paulusma, Daniƫl Lohues en Arne Slot ontvangen voor een prijsuitreiking of openingsact. De commissie, bestaande uit 8 enthousiaste mensen, streeft jaarlijks naar verrassingen en vernieuwingen. Aan dit toernooi moet je gewoon een keer hebben deelgenomen!!!

Het toernooi kreeg in 2002 een onderscheiding van de toenmalige KNVB-voorzitter Jeu Sprengers in de Amsterdam ArenA. Deelnemers omschrijven het als mooiste en gezelligste voetbaltoernooi van ons land.

Er wordt veel zorg besteed aan het omlijstende programma. Het toernooi is een fantastische manier om met je team het seizoen af te sluiten. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden om te overnachten, uiteenlopend van luxe bungalows op een recreatiepark tot tenten op de toernooicamping, met zeer aantrekkelijk geprijsde arrangementen voor verblijf en eten. Je kunt inschrijven via deze link.

Fotografie en tekst: IVT Gramsbergen

Het bericht In 2017 vindt de 22ste editie van een groot evenement plaats verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *