Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oproep: Open training bij vv Bavel voor iedereen

Ben jij gek van voetbal en hecht je waarde aan fanatisme en sportiviteit? Wil je spelen bij een club die vrouwenvoetbal serieus neemt én waar de sfeer goed is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het seizoen 2017/2018 zijn nieuwe speelsters van harte welkom. Rechts- of linksbenig, fanatiek of recreatief, spits of verdediger: je bent van harte welkom! In onze vier vrouwenteams vind jij, afhankelijk van jouw talent, ambitie en motivatie zeker jouw plekje.

Wil jij eens ervaren waarom wij allemaal zo trots zijn op ons ‘Bavels groen’? Zoek je een nieuwe club en wil je vrijblijvend eens proeven aan de sfeer en het niveau? Aanstaande woensdagavond sluiten wij het seizoen af met een open training. Om 20.15 uur starten we met de warming-up. We vinden het leuk als je aanwezig bent!

Contact: Rens Bogers (rensbogers@gmail.com; 06-52463218)

Het bericht Oproep: Open training bij vv Bavel voor iedereen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *