Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Aanstaande vrijdagavond Oranje tegen Japan

In aanloop naar het EK in eigen land nemen de Oranjevrouwen het vrijdagavond 9 juni op tegen Japan, de verliezend finalist van het WK 2015. De wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion in Breda begint om 18.30 uur. We hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet.

Allereerst willen we je adviseren tijdig op pad te gaan. Voor de wedstrijd is het vaak druk op de wegen rondom het stadion. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je voldoende tijd hebt om bij het stadion te komen, de auto te parkeren, naar het stadion te lopen en je zitplaats te vinden. Dan kun je samen met alle aanwezigen uit volle borst het volkslied meezingen. Vanaf 17.00 uur is het stadion al open en kun je naar binnen.

Fanplein

Kom voor de wedstrijd alvast naar het Fanplein naast het stadion, dat van 16.45 tot 18.00 uur geopend is. EK-mascotte Kicky is aanwezig, je kunt met de EK Trophy op de foto, je kunt geschminkt worden en nog veel meer. Het Fanplein is gratis toegankelijk. We hopen jullie daar allemaal te zien voor de wedstrijd.

Auto

Wij adviseren om te parkeren op de aangegeven parkeerterreinen in de buurt van het stadion. P5 is vrij toegankelijk en is direct gelegen naast het stadion. Parkeerterrein P1 is alleen toegankelijk voor genodigden met een parkeerkaart. P2 en P3 zijn niet beschikbaar.

Fiets

Het is rond het Rat Verlegh Stadion alleen toegestaan om je fiets te parkeren in de daarvoor bestemde fietsrekken. Fietsen die ergens anders staan (bijvoorbeeld tegen het stadion of op de promenade) kunnen door de gemeente worden verwijderd.

Openbaar Vervoer

Het Rat Verlegh Stadion is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Voor het gebruik van het OV heb je een geldige OV-chipkaart nodig.

Trein

Kom je met de trein, stap dan uit op Breda Centraal Station en neem stadsbus lijn 2 richting Haagse Beemden. Deze stopt voor het Rat Verlegh Stadion.

Bus

Kom je met de bus uit Breda of omliggende gemeenten, stap dan over op stadslijn 2. Dit kan op station Breda Centraal of de centrale binnenstadshaltes Karnemelkstraat of Vlaszak. Je kunt ook vanuit de Haagse Beemden buslijn 2 nemen naar Breda Centraal Station.

Print je tickets van tevoren

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de ticketshop? Print dan voordat je weggaat je tickets. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang.

Betaalkaart

In het stadion van NAC Breda kun je bij de verkooppunten alleen betalen met een betaalkaart. De betaalkaart is gratis te verkrijgen bij de servicepunten in het stadion. Opwaarderen kan met cash én pin (minimaal €10,-). Na de interland kun je de betaalkaart eventueel inleveren bij het servicepunt. Je ontvangt dan het resterende tegoed op de kaart terug (tot maximaal €10,-).

WEURO 2017

Het EK start zondag 16 juli met de wedstrijd Nederland-Noorwegen in Utrecht en de finale staat gepland op zondag 6 augustus in Enschede. Voor het eerst in de historie doen zestien landenteams mee, waaronder toplanden als Duitsland, Engeland, Frankrijk, Noorwegen en Zweden. De OranjeLeeuwinnen spelen, behalve tegen Noorwegen op 16 juli, ook tegen Denemarken (20 juli, Rotterdam) en België (24 juli, Tilburg). Voor deze wedstrijden zijn nog kaarten beschikbaar.

Bestel hier je kaarten voor het EK!

Bron: KNVB

Het bericht Aanstaande vrijdagavond Oranje tegen Japan verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *