Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Barend: “Mijn ouders waren er altijd voor mijn zus en mij.”

Hoewel Barbara Barend door een blessure al op haar zestiende met voetballen moest stoppen, bleef ze het vrouwenvoetbal op de voet volgen. Ze kent Shanice van de Sanden, de razendsnelle speelster van Liverpool, al jaren.

Ze zijn allebei niet op hun mondje gevallen, hebben een sterke bewijsdrang en zijn klein van stuk, maar hun achtergronden verschillen totaal. Shanice komt uit een gebroken gezin. Haar moeder is alleenstaand en haar zes kinderen – drie zoons en drie dochters van wie Shanice de vierde is – hebben drie verschillende vaders. Lees hier meer.

Het bericht Barend: “Mijn ouders waren er altijd voor mijn zus en mij.” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *