Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Liona Meiden Top Toernooi bij WSC Waalwijk geslaagd evenement

Op tweede pinksterdag organiseerde WSC Waalwijk voor het eerst het Liona Meiden Top Toernooi. WSC Waalwijk heeft een zeer actieve meidenafdeling. Een groot meidentoernooi kon dan ook niet uitblijven.

Er werd een samenwerking gezocht met Leonne Stentler, voorvechtster van het vrouwen en meidenvoetbal in Nederland en oprichter van het eerste echte vrouwenvoetbalmerk Liona. Haar merk adopteerde het toernooi en met veel andere sponsors en vrijwilligers werd het een absolute topdag.

Het toernooi werd afgewerkt voor meiden in de leeftijd van 5 tot 15. Ook het weer werkte ongelofelijk goed mee. Als mooi extraatje was er de aanwezigheid van een mobiele fanzone van de gemeente Tilburg. Dit alles ter promotie van het Europese Kampioenschap voor vrouwen wat vanaf 17 juli in Nederland word afgewerkt. De fanzone was een prachtig side event op het toernooi wat veel positieve aandacht trok.

Vanaf 9.00 uur in de ochtend trokken de teams met inschrijvingen uit het hele land met elkaar ten strijde. Naast de plaatselijke media had ook RTL nieuws (link) het toernooi uitgekozen om een uitzending over de groei van het meidenvoetbal in Nederland te ondersteunen. Een positief signaal voor de club en zijn vrijwilligers. De organisatie kan met trots terugkijken op de eerste editie van het Liona Meiden Top Toernooi.

Fotografie en tekst: waalwijk.nieuws.nl

Het bericht Liona Meiden Top Toernooi bij WSC Waalwijk geslaagd evenement verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *