Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Open Training: Fortuna Wormerveer heet je hartelijk welkom

Het seizoen 2016-2017 eindigde voor Fortuna W enigszins in mineur. Het tweede elftal moest een stapje terug doen waar ons vlaggenschip de stap naar de Topklasse op een haar na mistte. Die tik is ondertussen verwerkt en onder leiding van de nieuwe trainster Janny Timisela gaat onze vrouwenafdeling vol goede moed werken aan het nieuwe seizoen 2017-2018. VOLOP NIEUWE KANSEN!

Om komend seizoen die zo innig gewenste stap naar de Topklasse wel te kunnen realiseren is het zaak om alles en iedereen te mobiliseren. De huidige selectie kan daarom hulp gebruiken. Het streven is om minimaal een Hoofdklasse waardige selectie samen te stellen. Om dat te realiseren zullen er z.g. OPEN TRAININGEN worden gehouden.

Iedereen die zin/ambitie heeft dagen wij daarom uit om zich donderdag 8 juni vanaf 20.15 uur en maandag 12 juni vanaf 19.30 uur te melden op ons complex. Janny Timisela zorgt dan voor een inspirerende avond.

Deelnemers kunnen zich melden bij Marina Donker via mail marinadonker@gmail.com of via spraak via telefoonnummer 06 30 33 56 16.

Het bericht Open Training: Fortuna Wormerveer heet je hartelijk welkom verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *