Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wil je ook een proeftraining mee draaien bij Saestum?

Het meiden- en vrouwenvoetbal bij Saestum is volop in ontwikkeling. Bij Saestum kunnen meiden & vrouwen met leeftijdsgenoten op verschillende niveaus voetballen, zowel prestatiegericht als recreatief ( aanbod vrouwen recreatief is op vrijdag,zaterdag en zondag).

Het ledenaantal van onze meiden- en vrouwenafdeling groeit, maar voor aankomend seizoen 2017-2018 kunnen we nog leden plaatsen.

Lijkt het je leuk om te voetballen, maar weet je nog niet zeker of dit wel bij je past, geef je dan op voor een proeftraining of vraag naar meer info. Dit kun je doen door contact op te nemen met Liduina Dissel, coördinator meisjes/vrouwen via saestum.meisjes@hotmail.com en vrouwen@saestum.nl

Het bericht Wil je ook een proeftraining mee draaien bij Saestum? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *