Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zaalvoetbalsters gezocht voor Bristol Team

Zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal zoekt versterking voor hun vrouwenteam.

Sinds drie jaar komt dit team uit de hoofdklasse van de KNVB. Op het een na hoogste niveau van Nederland eindigt ons team al drie jaar in de top van de ranglijst. Het aankomend wilt het graag de stap gaan maken naar de topdivisie.

Daarvoor zoekt het team een tweetal versterkingen. Wil jij graag jouw techniek verbeteren, spelinzicht en hierdoor een betere voetballer worden! Dan moet je gaan zaalvoetballen. Vele zijn je voor geweest en merken dat ze er beter van zijn geworden.

Bristol speelt hun thuiswedstrijden op woensdagavond in Roosendaal. De uitwedstrijden zijn o.a. richting Rotterdam, Leiden en Zoetermeer. Heb je interesse? Meld je voor een proeftraining via info@bristolteam.nl.

Het bericht Zaalvoetbalsters gezocht voor Bristol Team verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *