Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zeer geslaagde DESTO DIVA’S CUP 2017

Zaterdag 3 juni jl. heeft ons jaarlijkse meidentoernooi, de DESTO DIVA’S CUP, plaatsgevonden. Na weken van voorbereiding, schema’s en poule-indelingen maken, toernooi opbouwen etc. ging de dag weer goed van start.

Dit jaar besteedden we aandacht aan de Voedselbank (dank aan alle teams die producten hebben meegenomen, de opbrengst was geweldig), hadden we bezoek van FC Utrecht met de FC Utrecht caravan, verkochten we Surinaamse broodjes, konden we mooie voetbalschoenen kopen bij Ralph Sports en was er extra vertier met de stormbaan en het grote dart-voetbal-bord. Daarnaast hebben we aandacht besteed aan WEURO 2017, het Vrouwen EK dat deze zomer in ons land plaatsvindt.

De officiële mascotte Kicky was aanwezig en voor de prijsuitreiking hadden we Hélène Heemskerk van ADO Den Haag weten te strikken.

Op sportpark ‘De Vryheit’ waren rond de 1000 voetballende meiden aanwezig en er is fantastisch gevoetbald! Een impressie over hoe de meiden van Ajax het beleefd hebben kan je zien op een vlog van 1 van de speelsters:

Bijzondere namen op ons toernooi waren dit jaar ook weer aanwezig, zo hadden we de ‘ABN-AMRO meisjes’ het MO11 talententeam van Ajax. Het Leger des Heils speelde in de vrouwenpoule en ook de eerste internationale afgevaardigden konden we noteren met de meiden van FSC Mönchengladbach.

Met in totaal 3 ambulances die binnen de MO17-1 poule moesten opdraven viel alle pech dit jaar in die poule samen. Wij wensen de pechvogels van DTS Ede en GVVV veel beterschap.

Wij willen alle vrijwilligers en onze oudere fluitende voetbalmeiden ontzettend bedanken voor hun enthousiasme en inzet, zonder hun hulp hadden we er niet zo’n mooie dag van kunnen maken. Wij hopen dat iedereen er net zo van genoten heeft als wij, op naar de DDC 2018!

Het was werkelijk een prachtige dag.

Bron: DESTO

Het bericht Zeer geslaagde DESTO DIVA’S CUP 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *