Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

EK wedstrijden tegen Noorwegen en België uitverkocht!

Met nog 39 dagen tot het UEFA Women’s EURO 2017 zijn zowel de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen als de derde poule wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen België uitverkocht. “Dit is geweldig nieuws voor het toernooi en de OranjeLeeuwinnen” zegt toernooidirecteur Bert van Oostveen. “Gelukkig hebben we nog meer wedstrijden in de aanbieding dus hoeven we niemand teleur te stellen”.

Eerder werd al bekend dat de kaartverkoop goed verloopt en onlangs werd de 100.000ste bezoeker voor het EK verrast in Breda. Op 20 juli spelen de OranjeLeeuwinnen tegen Denemarken op het Kasteel in Rotterdam, hier zijn nog kaarten voor beschikbaar. Voor meer informatie, programma en tickets: weuro2017.nl.

Het bericht EK wedstrijden tegen Noorwegen en België uitverkocht! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *