Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature bij Mazzelstars en speelsters gezocht

Het is een mooi seizoen geweest voor de Mazzelstars vrouwenselectie uit Zoetermeer! Ongeslagen kampioen en bekerwinnaar.

Helaas werd de promotie naar de Eredivisie net misgelopen. Een einde van een seizoen betekent altijd wat roerige weken. Zo ook bij de Mazzelstars. De hoofdcoach heeft besloten het stokje door te geven aan een nieuwe gemotiveerde coach. Een zogenoemde wisseling van de wacht vindt momenteel dus plaats! Hierdoor is ruimte gekomen voor een nieuwe ambitieuze coach. Ben of ken jij deze coach, neem dan snel contact met ons op via info@mazzelstars.nl.

Wij zoeken voor ons nieuwe seizoen ook nog een aantal meiden. Wil jij zaalvoetballen op een goed niveau? Schrijf je dan nu in via info@mazzelstars.nl voor onze open training op maandag 26 juni! Wij voegen jou graag toe aan onze selectie!

Het bericht Vacature bij Mazzelstars en speelsters gezocht verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *