Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van Veenendaal niet inzetbaar tegen Japan en Oostenrijk

Bondscoach Sarina Wiegman kan de komende twee oefeninterlands niet beschikken over keeper Sari van Veenendaal (Arsenal). De 27-jarige sluitpost heeft liesklachten en heeft het trainingskamp van Oranje verlaten. Barbara Lorsheyd is toegevoegd aan de selectie. De keeper die onlangs tekende bij ADO Den Haag, heeft zich inmiddels gemeld op de KNVB Campus in Zeist.

Vrijdag 9 juni om 18.30 uur speelt Oranje in het Rat Verlegh stadion in Breda tegen Japan. De Adelaarshorst in Deventer is op dinsdag 13 juni decor voor het duel Nederland-Oostenrijk (aanvang 20.45 uur).

Het bericht Van Veenendaal niet inzetbaar tegen Japan en Oostenrijk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *