Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VARA introduceert vrouwelijke editie Bureau Sport

In een nieuwe, vijfdelige serie duikt Bureau Sport de wereld van de sportvrouw in. Presentatoren Erik Dijkstra en Frank Evenblij zullen vanaf 16 juni elke vrijdag te zien zijn in ‘Bureau Sport Vrouwen’. Ajax speelster en Oranje international Merel van Dongen zal ook een rol gaan spelen gedurende het nieuwe seizoen.

Van Dongen maakt onderdeel uit van een panel dat elke week een vooroordeel uit de vrouwensport gaat bespreken. Topzwemster Femke Heemskerk en oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo zijn de overige twee panelleden.

Ook zal er iedere week een Battle of the Sexes, tussen sportvrouwen en sportmannen plaatsvinden. Zo neemt Ranomi Kromowidjojo het zwemmend op tegen haar vriend en gouden medaille-winnaar Ferry Weertman. Bovendien houdt elke week een sportvrouw een monoloog voor de spiegel over haar lichaam (onder anderen atlete Jamile Samuel, baanwielrenster Elis Ligtlee en zeilster Marit Bouwmeester). Daarnaast bespreken Erik Dijkstra en Frank Evenblij de vrouwensport in het tv-programma Voetbal Inside.

Het bericht VARA introduceert vrouwelijke editie Bureau Sport verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *