Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eredivisie zaal: Beslissing titel valt vrijdag in Schiedam

Aankomende vrijdag, 9 juni 2017, zal de temperatuur stijgen in de Groenoordhal als vv Pernis/Barcelona Soccer Schools en Drachtster Boys
de finale van het seizoen spelen.

De thuisploeg won het afgelopen seizoen drie keer van de Friezinnen. Echter de op een na belangrijkste wedstrijd van het seizoen won de ploeg uit Drachten verrassend met 0-4. De bekerwinnaar had zich helemaal opgeladen voor deze laatste kans. Zij werden gesteund door een grote groep supporters die de reis naar Schiedam maakte.

Beslissing

De Rotterdammers hadden geen antwoord op de strijdwijze van de bezoekers. Nu zal de huidige landskampioen met een duidelijk antwoord moet komen, wil het dat de schaal in Schiedam blijft. In deze wedstrijd kan niemand zich verschuilen. Ook de toeschouwers zorgen voor een geweldige sfeer rond de beslissing van het seizoen.

De wedstrijd begint om 20.30 uur in de Groenoordhal (Schiedam).

Het bericht Eredivisie zaal: Beslissing titel valt vrijdag in Schiedam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *