Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Uniek: al veertig jaar vrouwenvoetbal bij Achilles Reek

Een sportieve mijlpaal voor Achilles Reek. Veertig jaar geleden riep de voetbalclub een dameselftal in het leven. Die ploeg is sindsdien elk seizoen uitgekomen in de competitie. Dat is best bijzonder. Daarnaast bestaat de in 1912 opgerichte vereniging inmiddels ook al 105 jaar. Die heuglijke momenten wil de club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom is er een receptie met reünie, een vrouwenvoetbaltoernooi en een feestavond voor alle leden in het weekend van vrijdag 16 en zaterdag 17 juni.

De vrijdag staat volledig in het teken van het jubileum van het dameselftal. “We beginnen met een barbecue voor ons eigen team”, vertelt Elly Loeffen-Janssen, die al vanaf het begin onderdeel uitmaakt van de ploeg. “Een eigen feestje voor de speelsters, leiders en trainers. Het is de aftrap voor een gezellig weekend.”

Aansluitend begint om 20 uur een feestreceptie met reünie. Zoveel mogelijk oud-leden zijn aangeschreven. “Daar hebben we al verschillende reacties op terug gehad, heel erg leuk”, gaat Loeffen verder. “Er is muziek en op een groot scherm tonen we oude foto’s. We gaan er een leuke avond van maken.”

Lees hier verder.

Het bericht Uniek: al veertig jaar vrouwenvoetbal bij Achilles Reek verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *