Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Drachter Boys VR1 is kampioen Eredivisie zaalvoetbal

Na de winst van de KNVB Beker weet Drachter Boys VR1 ook het kampioenschap van de Eredivisie te pakken. De eerste wedstrijd in de play-off finale wist vv Pernis met 5-1 te winnen. In de 2e wedstrijd draaide Drachter Boys de rollen om en won met 0-4. En hierdoor volgde de derde wedstrijd tussen deze twee teams.

In een geweldige atmosfeer van twee kampen op de tribunes in Schiedam waarin vv Pernis snel de leiding nam. Nog voor rust wist Drachter Boys de aansluitingstreffer te maken, 2-1. Na rust komen ze zelfs op een 2-3 voorsprong en voordat het echt spannend wordt maakt vv Pernis de 3-3. De verlenging is noodzakelijk tussen deze twee gelijkwaardige finalisten. In vier minuten tijd komen ze al op een 3-6 voorsprong en lijkt het gedaan met de weerstand van vv Pernis. En twee minuten voor tijd in de 2e verlenging maakt Drachter Boys nog de 3-7 maar de schaal is nu echt binnen.

fotografie: KNVB Zaalvoetbal (Twitter)

Het bericht Drachter Boys VR1 is kampioen Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *