Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Gezocht: VDZ (Arnhem) is dringend op zoek naar keepsters

VDZ uit Arnhem is dringend op zoek naar keepsters die onze senioren- en jeugdteams komen versterken.

VDZ is met ruim 1500 leden, waarvan zo’n 1200 spelend lid, een grote club in Arnhem en omgeving. Bij VDZ voetballen een kleine 250 meisjes en vrouwen verdeeld over 3-4 vrouwenteams en 11 jeugdteams. En het aantal voetballende meisjes en vrouwen groeit gestaag. Ondanks deze grootte kenmerkt VDZ zich als een gezellige familievereniging waar plezier in het voetbal en prestatie hand in gaan.

Het eerste vrouwenteam speelt in de landelijke eerste klasse en heeft de ambitie om op korte termijn te promoveren naar de hoofdklasse. VR2, dat bestaat uit een combinatie van ervaren speelsters en jeugdig talent, speelt thans in de derde klasse en wil zo snel mogelijk promoveren naar de tweede klasse en op termijn naar de eerste klasse. VR3 en VR4 (nieuw) spelen respectievelijk in de vierde en vijfde klasse. Bij de jeugd spelen de meidenselecties of in de hoogste klasse van de meisjescompetitie of in een passende jongenscompetitie.

We zijn op zoek naar keepsters voor VR2 en VR4 en jeugdkeepsters voor MO17 (MB2) en MO15 (MC1). We hebben speciale keeperstrainers die jullie graag helpen om beter te worden. Heb jij zin om bij ons te komen keepen, neem dan contact op met Ad Heijnen, 0622913123, (vrouwenvoetbal@vdz-arnhem.nl

Het bericht Gezocht: VDZ (Arnhem) is dringend op zoek naar keepsters verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *