Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Win met jouw voetbalteam een clinic en nog veel meer

Samen met jou gaat Glamour 18 juni a.s. voor een healthy body en mind. Deze zondag staat namelijk in het teken van hét leukste sportevent van het jaar: de Glamour Health Challenge. En jij kunt samen met je voetbalelftal toffe prijzen in de wacht slepen.

Team deal

Vanaf nu kan iedereen via de reguliere weg een ticket kopen voor de Glamour Health Challenge. Maar wat is er leuker dan met je hele voetbalteam gaan? Glamour heeft voor jouw elftal een passend aanbod. Je koopt nu via de team tickets deal 11 tickets en rekent er maar 10 af! Lees hier verder.

Het bericht Win met jouw voetbalteam een clinic en nog veel meer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win met jouw voetbalteam een clinic en nog veel meer

Samen met jou gaat Glamour 18 juni a.s. voor een healthy body en mind. Deze zondag staat namelijk in het teken van hét leukste sportevent van het jaar: de Glamour Health Challenge. En jij kunt samen met je voetbalelftal toffe prijzen in de wacht slepen.

Team deal

Vanaf nu kan iedereen via de reguliere weg een ticket kopen voor de Glamour Health Challenge. Maar wat is er leuker dan met je hele voetbalteam gaan? Glamour heeft voor jouw elftal een passend aanbod. Je koopt nu via de team tickets deal 11 tickets en rekent er maar 10 af! Lees hier verder.

Het bericht Win met jouw voetbalteam een clinic en nog veel meer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *