Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Achilles’29 haalt nieuwe speelsters en neemt afscheid

In aanloop naar het nieuwe seizoen presenteert Achilles’29 6 nieuwe speelsters.

Het komende seizoen staan de Achilles’29 vrouwen onder leiding van de nieuwe trainer Robert de Pauw. Vandaag is bekendgemaakt dat Stephanie Vos als zijn assistent gaat fungeren. Stephanie heeft al de nodige ervaring op dit gebied, met name binnen de KNVB.

Nieuwe aanwinsten

Voor het seizoen 2017/2018 heeft Achilles’29 zes versterkingen kunnen toevoegen aan de selectie. Met trots presenteert Achilles’29 de volgende speelsters: Glenda van Lieshout (FC Eindhoven), Jade Adan (FC Twente), Lisa Blankenstein (RPC en CTO Eindhoven), Demi Derksen (Groesbeekse Boys) en Rianne Clephas (AVV America).

De komst van de 24-jarige Melissa Evers is enige tijd geleden al bekendgemaakt, zij komt over van PSV Eindhoven. Melissa was wegens privé redenen vandaag niet aanwezig.

Verlenging

Sophie Cobussen zat dit jaar al bij de selectie en heeft haar eerste contract getekend voor Achilles’29. Daarnaast hebben 2 vaste krachten van dit seizoen, Bonita Theunissen en Yvette Derks, hun contract met één jaar verlengd.

Afscheid

Helaas neemt Achilles’29 ook afscheid van twee speelsters. Keepster Manon Bosch verlaat Achilles’29 en neemt afscheid van het voetbal. Ook Kika van Es gaat onze club verlaten. De aanvoerster van het afgelopen seizoen was een van de sterkhouders en speelt deze zomer met de OranjeLeeuwinnen het EK in eigen land. De club bedankt Bosch en Van Es voor hun inzet en het mooie eerste seizoen van de Achilles’29 vrouwen in de Eredivisie.

De selectie voor het seizoen 2017/2018 tot op heden

Jade Adan, Melanie Bross, Lisa Blankenstein, Rianne Clephas, Sophie Cobussen, Yvette Derks, Demi Derksen, Melissa Evers, Margaritha de Groot, Nena Hopmans, Joy Kersten, Michelle van de Laan, Glenda van Lieshout, Demi ter Maat, Amber Mutsaers, Romy van Oorschot, Beau Rijks, Jody Schellekens, Bonita Theunissen, Renate Verhoeven, Amber Verspaget.

bron: Achilles’29

Het bericht Achilles’29 haalt nieuwe speelsters en neemt afscheid verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *