Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Loop warm voor het EK met de WEURO StudentenCup 2017

Om warm te lopen voor het EK deze zomer wordt er speciaal voor vrouwelijke studenten een 7 tegen 7 voetbaltoernooi georganiseerd. De ‘WEURO StudentenCup 2017’ vindt plaats op vrijdag 30 juni op de KNVB Campus, een unieke locatie om met je eigen voetbalteam of vriendinnen het toernooi mee te maken. Let wel op, deelname is vanaf 18 jaar.

Programma

Alle teams komen tussen 12:30 uur en 13:30 uur aan bij de KNVB Campus en als echte internationals ontvangen door bondscoach Sarina Wiegman en manager vrouwenvoetbal Minke Booij. Iedere speelster krijgt een officieel Adidas shirt die na afloop mee naar huis mag! De wedstrijden vinden plaats van 14:30 uur tot 18:30 uur. Na de finale wordt de dag gezellig afgesloten met een lekkere barbecue en een borrel. Om 21:00 uur is de gezamenlijke afsluiting van het toernooi en worden alle teams weer teruggebracht naar hun speelstad.

Hoe kom je bij de Campus?

Alle teams worden vanuit de speelsteden met bussen naar de KNVB Campus in Zeist vervoerd. Aan het einde van de dag worden de teams uiteraard ook weer thuis gebracht. Nog een laatste leuk detail, er zijn geen inschrijfkosten!

Wil jij met jouw team het beste vrouwelijke studententeam van Nederland worden en een unieke dag beleven? Wil jij aan Pierre van Hooijdonk laten zien hoe goed jij een vrije trap kunt nemen? Geef je dan nu op via http://weuro2017.nl/nl/studentencup. Kijk voor meer informatie ook eens op het Facebookevent en vergeet je niet op “aanwezig” te zetten: https://www.facebook.com/events/123616658212876/

Foto: KNVB Media

Het bericht Loop warm voor het EK met de WEURO StudentenCup 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *