Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ajax aanvalster kiest voor HZVV

Na een goed en succesvol seizoen is de staf van HZVV al weer bezig met volgend seizoen. De periode dat er overschrijving aangevraagd kan worden van de ene vereniging naar de andere vereniging loopt nog maar HZVV VR1 heeft drie nieuwe dames aan de aan de selectie toegevoegd.

Van VCG komt Sabrina van Nuil het team aanvullen, Vanaf Noordscheschut komt de jonge Claudia van Duinkerken over en gisteren gaf huidig Ajax contractspeelster en spits Dominique Vugts te kennen dat ook zij volgend seizoen de kleuren van HZVV zal dragen. Na Verena Jager is zij de tweede eredivisiespeelster die naar HZVV komt. Te meer een bewijs dat HZVV nog altijd een goede naam heeft in het vrouwenvoetbal.

Het bericht Ajax aanvalster kiest voor HZVV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ajax aanvalster kiest voor HZVV

Na een goed en succesvol seizoen is de staf van HZVV al weer bezig met volgend seizoen. De periode dat er overschrijving aangevraagd kan worden van de ene vereniging naar de andere vereniging loopt nog maar HZVV VR1 heeft drie nieuwe dames aan de aan de selectie toegevoegd.

Van VCG komt Sabrina van Nuil het team aanvullen, Vanaf Noordscheschut komt de jonge Claudia van Duinkerken over en gisteren gaf huidig Ajax contractspeelster en spits Dominique Vugts te kennen dat ook zij volgend seizoen de kleuren van HZVV zal dragen. Na Verena Jager is zij de tweede eredivisiespeelster die naar HZVV komt. Te meer een bewijs dat HZVV nog altijd een goede naam heeft in het vrouwenvoetbal.

Het bericht Ajax aanvalster kiest voor HZVV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *