Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente legt keepster Daphne van Domselaar vast

Afgelopen maandagavond hebben Bente Jansen, Anouk Borgman, Cheyenne van den Goorbergh, Sabrine Ellouzi, Fieke Hendriks, Licia Darnoud zich ook voor komend seizoen aan FC Twente Vrouwen verbonden. Nog meer goed nieuws voor de selectie van Tommy Stroot, Daphne van Domselaar komt over van sc Telstar.

Bente Jansen, Anouk Borgman, Fieke Hendriks en Licia Darnoud maken sinds het seizoen 2016-2017 deel uit van de eerste selectie. Cheyenne van den Goorbergh maakte in 2015 de stap van Jong FC Twente Vrouwen naar het eerste elftal, Sabrine Ellouzi volgde deze weg februari vorig jaar. Jansen, van den Goorbergh, Ellouzi, Darnoud en Hendriks hebben de jeugdopleiding doorlopen. Nieuwe speelster is de 17 -jarige Oranje O17 keepster Daphne van Domselaar. Van Domselaar komt over van sc Telstar.

Tommy Stroot

“De selectie voor het nieuwe seizoen krijgt steeds meer vorm. We zetten meer en meer in op talenten aan ons binden en jonge speelsters kansen geven. Met deze zeven geven we daar weer een goede invulling aan. Ik ben dan ook blij dat we deze speelsters komend seizoen bij ons op het veld zien. Met hun eigen specifieke kwaliteiten die we met elkaar verder willen ontwikkelen zijn ze belangrijk voor de selectie. Natuurlijk is het dan ook nog eens mooi dat vijf van hen al langer aan de club verbonden zijn en ieder seizoen stappen maken. Uitgroeien tot onbetwiste basisspeelsters is waar we voor gaan.”

fotografie en tekst: FC Twente media

Het bericht FC Twente legt keepster Daphne van Domselaar vast verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *