Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bondscoach Sarina Wiegman maakt Oranje EK selectie bekend

Bondscoach Sarina Wiegman heeft zojuist haar 23-koppige selectie voor EK bekendgemaakt. Merel Van Dongen, Siri Worm, Danique Kerkdijk en Ellen Jansen zijn afgevallen en zitten niet bij de uiteindelijke groep die over 32 dagen in eigen land de Europese eindronde speelt.

De volledige selectie ziet er nu als volgt uit:

Lineth Beerensteyn (FC Twente), Mandy van den Berg (Reading FC), Sheila van den Bulk (Djurgårdens IF), Angela Christ (PSV), Anouk Dekker (Montpellier HSC), Daniëlle van de Donk (Arsenal),  Kika van Es (Achilles’29), Sisca Folkertsma (PSV), Loes Geurts (Paris Saint Germain), Stefanie van der Gragt (Bayern München), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Renate Jansen (FC Twente), Dominique Janssen (Arsenal), Vanity Lewerissa (PSV), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (FC Rosengard), Vivianne Miedema (Bayern München), Liza van der Most (Ajax), Jill Roord (FC Twente), Shanice van de Sanden (Liverpool FC), Sherida Spitse (FC Twente), Sari van Veenendaal (Arsenal) en Kelly Zeeman (Ajax).

De stand by lijst van Oranje bestaat uit:

Marjolijn van den Bighelaar (Ajax), Merel van Dongen (Ajax), Danique Kerkdijk (FC Twente), Jeslynn Kuijpers (PSV), Barbara Lorsheyd (FC Twente), Myrthe Moorrees (PSV), Marthe Munsterman (FC Twente), Paulina Quaye (Ajax) en Siri Worm (FC Twente).

De OranjeLeeuwinnen werken nu met de groep toe naar het laatste oefenduel voor het EK dat op zaterdag 8 juli zal worden gespeeld in Rotterdam. Wales is deze wedstrijd de tegenstander.

Het bericht Bondscoach Sarina Wiegman maakt Oranje EK selectie bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *