Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Keepsterstrainer Dupon vertrekt bij ADO Den Haag

Gert-Jan Dupon heeft besloten om te stoppen als keeperstrainer bij ADO Den Haag. Na tien mooie jaren vol met herinneringen zet de 47-jarige inwoner van Maassluis een punt achter zijn tijd bij de groengelen.

Tien jaar geleden werd Gert-Jan benaderd door Sarina Wiegman. Zij vertelde hem dat ADO Den Haag met vrouwenvoetbal ging beginnen en vroeg hem de keepsters onder zijn hoede te nemen. Hij hoefde hier niet lang over na te denken en is meteen aan de slag gegaan.

Inmiddels is het eerste jubileum een feit en is Gert-Jan deel geweest van een team dat landskampioen werd en driemaal de KNVB beker won. Zelf kijkt de oud-prof terug op een fantastische tijd bij ADO Den Haag: ”Het waren tien hele mooie jaren. Het kampioenschap, winnaar van drie bekerfinales, de Champions League wedstrijd in Rusland, de trainingskampen in het buitenland en de keepsters die voor verschillende nationale teams geselecteerd werden, zal mij altijd bijblijven. Het is nu even tijd voor het gezin met mijn voetballende kinderen en wie weet komt er in de toekomst nog een mooie uitdaging voorbij.”

ADO Den Haag bedankt Gert-Jan voor de tien mooie jaren en onvoorwaardelijke inzet!

fotografie en tekst: ADO Den Haag

Het bericht Keepsterstrainer Dupon vertrekt bij ADO Den Haag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *