Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Lenie Onzia van FC Twente naar RSC Anderlecht

Lenie Onzia die bij FC Twente speelde het afgelopen seizoen keert terug naar België. RSC Anderlecht slaagde er in om de speelster te overtuigen dat de Belgische competitie zeker zo sterk is dan de Nederlandse.

RSC Anderlecht heeft ondertussen al heel wat versterking binnen gehaald en heeft zo maar een en duidelijk doel, de titel pakken in de Superleague. Onzia tekende vorige week voor een seizoen bij RSCA. RSCA haalde eerder al Sarah Wijnants die overkomt van Standard, Elke van Gorp van AA Gent en Aline Zeler van Standard.

fotografie: Nienke van der Tak
tekst: sportbeat.be

Het bericht Lenie Onzia van FC Twente naar RSC Anderlecht verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *