Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Koningspaar aanwezig bij openingswedstrijd EK

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima wonen op zondag 16 juli de openingswedstrijd van het EK bij. In stadion Galgenwaard in Utrecht spelen de OranjeLeeuwinnen om 18.00 uur de eerste wedstrijd van het toernooi tegen Noorwegen.

“We zijn zeer verheugd dat Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima in de gelegenheid zijn om de openingswedstrijd bij te wonen”, aldus toernooidirecteur Bert van Oostveen. “Ik zie het als een erkenning van de groei van vrouwenvoetbal en een mooie waardering voor alle speelsters van het EK”. Eerder deze week werd bekend dat alle Nederlandse wedstrijden in de groepsfase van het toernooi zijn uitverkocht.

Het koningspaar blijkt de OranjeLeeuwinnen op de voet te volgen. Twee jaar geleden lieten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich in Toronto, waar het Nederlands elftal zich voorbereidde, met een luisterend oor informeren door de selectie.

 

Het bericht Koningspaar aanwezig bij openingswedstrijd EK verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *