Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Wax on, wax off met Karate Kika

Ook deze keer nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze wekelijks terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse én internationale speelsters af om jullie de leukste foto’s en video’s te laten zien. Dit keer met veel OranjeLeeuwinnen!

Shanice van de Sanden geniet met een paar teamgenoten nog na van de 3-0 overwinning

Met een ijskoude cafeïneboost in de hand geniet onze rappe rechtsbuiten van het zonnetje. Lieke Martens zal er iets minder blij mee zijn. Als je goed kijkt, zie je dat haar naam op de beker van Van de Sanden staat 😉

🌞🌞🌞

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

 

Wax on, wax off met Karate Kika

Op het EK zijn de directe tegenstanders van Kika van Es gewaarschuwd. De 25-jarige verdedigster heeft een paar moves waar je ‘u’ tegen zegt. Is ze soms stiekem bij voormalig judoka Jackie Groenen in de leer geweest?

🇳🇱

Een bericht gedeeld door Kika van Es (@kikavanes) op

 

Jackie Groenen gooit bijna een spare tijdens een potje voetbalbowlen

Mocht het op het veld toch niks worden met onze middenveldster, dan kan ze altijd nog in de nationale bowlingcompetitie van start! Nee, zonder dollen: Jackie Groenen zet zich samen met andere sporters in voor de Hartstichting. In een reeks filmpjes delen zij hun favoriete spel om te spelen én om fit te blijven.

 

Kelly Zeeman is trots op selectie voor de OranjeLeeuwinnen!

En wij ook! Gewikkeld in een Nederlandse vlag lijkt ze al helemaal klaar om een feestje te vieren. Weg met het Bavariajurkje, de wikkelvlag van Kelly is hét item waarmee je dit EK gezien wilt worden!

EK selectie #weuro2017 #onsEK #trots

Een bericht gedeeld door Kelly Zeeman (@kellyzeeman) op

 

Wat gaan we doen Foppe? Juichen!

Stefanie van der Gragt werkt hard aan haar rentree en dat is goed om te zien, zo moet ook Foppe de Haan hebben gedacht. De verdedigster geniet na een zware knieblessure van iedere minuut die ze op het veld staat en dat is duidelijk te zien aan deze foto!

Blij om weer op het veld te staan⚽ #fitworden

Een bericht gedeeld door Stefanie Van Der Gragt (@svandergragt) op

 

Kicky de mascotte oefent alvast de polonaise

Kicky, de toernooi mascotte van het UEFA Women’s EURO 2017, heeft sinds kort ook haar eigen Instagramaccount waarop ze al haar avonturen deelt. Zo loopt Kicky alvast de polonaise met anders mascottes tijdens het NK Mascotte feest in Tilburg. Neem je deze zomer ook jouw vrienden mee?

Het was een leuk feestje in Tilburg bij het #NKMascotte. Heb jij mij gezien? #weuro2017 #Letscelebrate #Kicky #Mascotte

Een bericht gedeeld door Kicky de mascotte (@kickydemascotte) op

 

Toen Manuela Zinsberger nog kon lachen..

We vergeven je als je niet direct weet wie Manuele Zinsberger is. De keepster van Bayern München stond afgelopen dinsdag onder de lat tijdens de oefenwedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk. Gaat er een belletje rinkelen? Precies, ze mocht de bal drie keer uit het net vissen! Dat gave spandoek achter Zinsberger verraadde eigenlijk al wat er zou gaan gebeuren.

… wir lassen uns nicht unterkriegen! Spiel analysieren & Erkenntnisse daraus ziehen! #headup #stillonfocus

Een bericht gedeeld door Manuela Zinsberger (@manuela_zinsberger) op

 

Anouk Hoogendijk geniet van een raketje in de zon 

Na het winnen van de landstitel en de beker is languit liggen en een ijsje eten meer dan verdiend! Met het oog op het naderende EK willen we je er wel op attenderen dat er ook speciale rood-wit-blauwe raketjes verkrijgbaar zijn. Die smaken waarschijnlijk nóg beter 😉

Time for a Enjoy this beautiful Sunday!! ☀️

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Het bericht Social Talk – Wax on, wax off met Karate Kika verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *