Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VV Alkmaar versterkt zich met Pellens

Vv Alkmaar pakt door en weet zich ook te versterken met Niekie Pellens. Na vijf jaar te hebben gevoetbald in de Verenigde Staten besloot Pellens terug te keren naar Europa. De 22-jarige verdedigster hoopt een bijdrage te kunnen leveren aan het ambitieuze project dat door club is opgestart.

Op 17-jarige leeftijd vertrok Pellens naar Amerika om haar sportieve carrière te combineren met een studie aan de University of Missouri, Kansas City. Ook doorliep Pellens gedurende haar jeugd verschillende jeugdelftallen binnen de KNVB.

 

Het bericht VV Alkmaar versterkt zich met Pellens verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *