Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bakker van FC Twente naar Duitsland

De 24-jarige Eshly Bakker verruilt FC Twente voor het Duitse MSV Duisburg. Op de website van de club zegt Bakker dat het altijd al een droom is geweest om in het buitenland te spelen. Nadat de gesprekken met MSV Duisburg erg goed zijn verlopen, kan de aanvalster niet wachten om aan de slag te gaan in de Bundesliga.

De hoofdcoach Cristian Franz is ook blij met de komst van de Nederlandse speelster. Haar inbreng zal het aanvalsspel meer vorm moeten gaan geven. Bakker begon haar carrière bij RKSV Pancratius voordat ze vertrok naar ADO Den Haag, waar ze de dubbel wist te winnen. Vervolgens ging ze naar Ajax om daarna de overstap te maken naar FC Twente. Als international heeft Bakker 14 caps achter haar naam staan en wist ze drie keer het net te vinden namens het Nederlands elftal.

Annemieke Kiesel-Griffioen – recordinternational met 156 caps voor Oranje – Lieke Martens, Petra Hogewoning en Mirte Roelvink speelde ook ooit in het shirt van MSV Duisburg. Het team stond toen nog bekend als ‘FCR 2001 Duisburg’.

 

 

Het bericht Bakker van FC Twente naar Duitsland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *