Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

DJ Timmie komt met allereerste EK-single

Deze zomer hopen de OranjeLeeuwinnen de harten van het Nederlandse publiek te gaan veroveren tijdens het EK in eigen land. In aanloop naar het Europese eindtoernooi brengt DJ Timmie een speciale track uit om de EK-koorts te laten doen toenemen. In gesprek met vrouwenvoetbalnieuws.nl vertelt DJ Timmie exclusief over zijn nieuwste nummer.

Met een lengte van 1.25 meter mag DJ Timmie zichzelf de kleinste DJ van Europa noemen. Maar zijn daden zijn des te groter. “Als de mannen op een eindtoernooi actief zijn, komen er altijd heel veel singles uit. Nu is dat echter niet het geval. Als kennis van Dominique Janssen was het idee ontstaan om een dance-nummer te lanceren voorafgaand aan het EK,” vertelt hij. “Ook omdat er in Nederland meer aandacht aan het vrouwenvoetbal besteed mag worden.”

Binnenkort valt de single ‘OranjeLeeuwinnen’ via Spotify en Youtube te beluisteren. Maar DJ Timmie heeft een nog groter doel. “Ik hoop dat het in de stadions gedraaid gaat worden en dat de single de nodige aandacht zal gaan ontvangen. Iedereen in Nederland mag weten dat deze zomer het EK zal plaatsvinden.”

Schrijver: Jeroen Adriaanse

 

 

Het bericht DJ Timmie komt met allereerste EK-single verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *