Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eredivisie zaalvoetbalvereniging Alkmaar/Sportstars versterkt zich

Eredivisie zaalvoetbalvereniging Team Alkmaar / Sportstars heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met twee finalisten van de afgelopen eredivisie-finale: Milenca Van Ee en Roxy Klaver van Pernis (foto). Bovendien sluiten Aaike Veschoor, Inge Woldhuis en Danique Nagel van Reiger Boys en Cyrma Tawjoeram van Zuid-oost United zich aan bij de ploeg uit Alkmaar. Net zoals Sue Rani en Ana Galic.

Vorig seizoen heeft het nieuwe Eredivisie team mogen ervaren wat erbij komt kijken. Voor aankomend seizoen hebben zij dan ook de ambitie om voor de prijzen te gaan spelen. Overigens speelt Team Alkmaar / Sportstars ook Eredivisie Beachsoccer; morgen staat de derde wedstrijddag in Scheveningen op het programma.

 

Het bericht Eredivisie zaalvoetbalvereniging Alkmaar/Sportstars versterkt zich verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *