Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FOMO, 3FM en Liona organiseren groot EK kick-off feest

Op 14 juli organiseert Anne Stokvis namens FOMO (Fear Of Missing Out) samen met Domien Verschuuren (Jouw Ochtendshow, 3FM) en Leonne Stentler (Liona) een EK Vrouwenvoetbal Kick-Off Party. In Amsterdam wordt Studio/K omgebouwd tot de grootste voetbalkantine van Nederland en worden vlak voor de start van het EK de OranjeLeeuwinnen aangemoedigd.

Stokvis en Stentler hadden de handen al eerder ineen geslagen door de huldiging van de Ajax Vrouwen op zich te nemen. De Amsterdamse club heeft echter laten weten dat de speelsters op de geplande datum helaas niet beschikbaar zijn. Voor het duo was dit echter geen reden om bij de pakken neer te zitten, want er zijn genoeg andere manieren om aandacht te besteden aan het vrouwenvoetbal. Onder de slogan #nietlullenmaarbrullen kunnen supporters van de OranjeLeeuwinnen daarom op 14 juli samenkomen in het Amsterdamse Studio/K.

In Studio EK zal Rivkah op het Veld (NOS Sport) meerdere voetbalgasten ontvangen, waaronder Daphne Koster. Daarnaast zijn er optredens van Wolter Kroes en Lucas Hamming en draaien o.a. 3FM-DJ’s Frank van der Lende en Sander Hoogendoorn verschillende plaatjes.

Voor Verschuuren, die zelf niet heel veel met voetbal heeft, is het hoog tijd dat er meer aandacht aan de snelst groeiende tak van sport in Nederland wordt besteed. “Er zou dit jaar geen ‘sportzomer’ zijn, terwijl er een Europees kampioenschap gevoetbald wordt. Letterlijk om de hoek! Het wordt tijd om de spotlights vol op de vrouwen te zetten en de sport de aandacht te geven die het verdient. Laten we met z’n allen het vrouwenvoetbal omarmen!”

Meer informatie over het event vind je op Facebook en vergeet je niet aan te melden, want: vol=vol!

Het bericht FOMO, 3FM en Liona organiseren groot EK kick-off feest verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *