Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ook SC Klarenbeek klaar voor nieuw seizoen

Een nieuw jaar in de Hoofdklasse A! Veel bekende tegenstanders zijn daarin de opponenten, dus een prachtige kans om op dit niveau de uitdaging aan te gaan. Alles is klaar om na de verdiende vakantie aan de slag te gaan. Onder leiding van het duo Rob Kramer als Hoofdtrainer/coach voor VR1 en Herman Boer als trainer/coach voor VR2 gaat in augustus alles weer van start.

Een aantal nieuwe speelsters zijn overgekomen. Als eerste Liset van Dijk en Mireille Scheerder vanuit de eigen junioren. Zij komen over van de JO-17 en hebben vorig seizoen al de nodige minuten gemaakt bij de senioren. Daarnaast is Leoni Tromp van Fortuna Wormerveer bij ons aangesloten. Met haar ervaring een zeer welkome aanwinst. Daarnaast zijn een viertal vrouwen overgekomen van CSV Apeldoorn. Dit zijn: Kim Schimmel, Djamila van den Belt, Nathalie van Hal en Simone Holthuis.

Iedereen kan haar talenten laten zien en gedurende de voorbereiding zullen de selecties verder vorm krijgen. SC Klarenbeek is ook gestart met de oriëntatie hoe het de komende jaren verder zal gaan. Er veranderd veel in het vrouwenvoetbal. En ondanks dat vrouwenvoetbal al 37 jaar een onderdeel is van de vereniging is niet verder ontwikkelen geen optie. In de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen is SC Klarenbeek momenteel de hoogst spelende vereniging. Maar vele meidenteams in de regio zullen de komende jaren het aanbod beïnvloeden.

Daarom vormt SC Klarenbeek een vernieuwd vrouwenvoetbalbestuur. Hiermee zal antwoord gevonden moeten worden hoe de vereniging de toekomst in wil gaan. Doel van SC Klarenbeek is om een stabiele waarde te blijven in het Nederlandse vrouwenvoetbal.

Het bericht Ook SC Klarenbeek klaar voor nieuw seizoen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook SC Klarenbeek klaar voor nieuw seizoen

Een nieuw jaar in de Hoofdklasse A! Veel bekende tegenstanders zijn daarin de opponenten, dus een prachtige kans om op dit niveau de uitdaging aan te gaan. Alles is klaar om na de verdiende vakantie aan de slag te gaan. Onder leiding van het duo Rob Kramer als Hoofdtrainer/coach voor VR1 en Herman Boer als trainer/coach voor VR2 gaat in augustus alles weer van start.

Een aantal nieuwe speelsters zijn overgekomen. Als eerste Liset van Dijk en Mireille Scheerder vanuit de eigen junioren. Zij komen over van de JO-17 en hebben vorig seizoen al de nodige minuten gemaakt bij de senioren. Daarnaast is Leoni Tromp van Fortuna Wormerveer bij ons aangesloten. Met haar ervaring een zeer welkome aanwinst. Daarnaast zijn een viertal vrouwen overgekomen van CSV Apeldoorn. Dit zijn: Kim Schimmel, Djamila van den Belt, Nathalie van Hal en Simone Holthuis.

Iedereen kan haar talenten laten zien en gedurende de voorbereiding zullen de selecties verder vorm krijgen. SC Klarenbeek is ook gestart met de oriëntatie hoe het de komende jaren verder zal gaan. Er veranderd veel in het vrouwenvoetbal. En ondanks dat vrouwenvoetbal al 37 jaar een onderdeel is van de vereniging is niet verder ontwikkelen geen optie. In de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen is SC Klarenbeek momenteel de hoogst spelende vereniging. Maar vele meidenteams in de regio zullen de komende jaren het aanbod beïnvloeden.

Daarom vormt SC Klarenbeek een vernieuwd vrouwenvoetbalbestuur. Hiermee zal antwoord gevonden moeten worden hoe de vereniging de toekomst in wil gaan. Doel van SC Klarenbeek is om een stabiele waarde te blijven in het Nederlandse vrouwenvoetbal.

Het bericht Ook SC Klarenbeek klaar voor nieuw seizoen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *