Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

RVVH selectie gaat behoorlijk veranderen

De gehele vrouwenselectie van RVVH ondergaat een behoorlijke verandering. Zo stoppen of vertrekken er maar liefst 17 speelsters, waarvan enkele voor de Ridderkerkers behouden blijven. Een gedeelte hiervan was al eerder gestopt of vertrokken.

Zo blijven Leonie Dickhoff, deze wordt leidster bij het elftal van vrouwen 2. Vivian van de Linde wordt betrokken bij gehele damesselectie, o.a. sponsoring. En Wendy Mulder gaat voorlopig genieten van haar zwangerschap. Opnieuw staat Nasser Abdalla als hoofdtrainer, voor de selectie, geassisteerd door Patrick van der Veen als trainer van het zo succesvolle 2e elftal.

Tegenover het vertrek, komen de volgende speelsters de gelederen versterken:

Van vv Barendrecht komen, Sara Concalves, Nadine Kooij, Thirza Kooij, Jennifer Oliveira en Stephanie Valk. Van vv Rhoon komen, Lisette Snel, Danielle Schenk, Jaimie van Rijsbergen en Annemiek Ellewijk. Van AGE/GGK komen Romy Tombroek en Simone Bosveld. Van Sparta komt Rhiannon van Kan, Van ASWH komt Ilse Schot, Van Wassenaar komt Romy Scherpenzeel, Van Berkel komt Celine Schot en tenslotte komt van de Alblas, Rachel van Harlingen.

Dus in het totaal 16 nieuwe speelsters. Dit waren de mutaties bij RVVH voor het seizoen 2017/18.

Het bericht RVVH selectie gaat behoorlijk veranderen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *