Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Spitse verlengt contract bij FC Twente

Sherida Spitse speelt ook volgend seizoen voor FC Twente. De 27-jarige middenveldster heeft haar contract met een jaar verlengd, zo maakte haar club vandaag bekend. “Ik speel heel graag komend seizoen voor deze mooie club en ga met het team graag weer de strijd aan voor de prijzen,” vertelt Spitse op de officiĆ«le clubsite van FC Twente.

Daarnaast is ook Tommy Stroot, de trainer van FC Twente, in zijn nopjes met de contractverlenging van Spitse. “Sherida is belangrijk voor het evenwicht op het middenveld maar ook met haar strijdlust altijd een voorbeeld. De ervaring die ook Sherida meebrengt, ook op internationaal niveau, is voor ons van grote waarde,” besluit Stroot.

Het bericht Spitse verlengt contract bij FC Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spitse verlengt contract bij FC Twente

Sherida Spitse speelt ook volgend seizoen voor FC Twente. De 27-jarige middenveldster heeft haar contract met een jaar verlengd, zo maakte haar club vandaag bekend. “Ik speel heel graag komend seizoen voor deze mooie club en ga met het team graag weer de strijd aan voor de prijzen,” vertelt Spitse op de officiĆ«le clubsite van FC Twente.

Daarnaast is ook Tommy Stroot, de trainer van FC Twente, in zijn nopjes met de contractverlenging van Spitse. “Sherida is belangrijk voor het evenwicht op het middenveld maar ook met haar strijdlust altijd een voorbeeld. De ervaring die ook Sherida meebrengt, ook op internationaal niveau, is voor ons van grote waarde,” besluit Stroot.

Het bericht Spitse verlengt contract bij FC Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *