Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De Blokkers zijn compleet voor de 1e klasse C

Om aan het begin van het seizoen goed voor de dag te komen in de 1e klasse C heeft de kampioen van de 2e klasse E, De Blokkers, een sterke selectie samengesteld. Onder leiding van coach Luc Ebbeling, die wordt bijgestaan door Nico Wals (assistent-trainer), Rene Raadsheer (teammanager) en Thom (assistent-scheidsrechter) maakt men zich op voor een sportief gezien goed jaar. De VR2 werden ook kampioen en promoveren daardoor naar de 3e klasse.

Hieronder de selectie van vv De Blokkers:

Saadia Ayyad, Marah Sentener, Marieke Wever, Eva Blank, Stephanie Scholte, Nadia Raadsheer, Reina Konijn, Esther Schipper, Nadia Amouzlof, Larissa Smit, Denise Wouda, Amy van Haarlem, Michelle Ebbeling, Lotte Tros, Celine Bruijns, Ceciel Meerevoort, Tamara Kaaij, Shanne Feller, Gaby van de Werf, Danique Smit, Maaike Lammers, Nikita Deen, Nathalie Merts, Isa van Bree, Fione Janssen, Cassandra Hoeksema, Marlinda Kramer, Lieke Ooievaar, Madelief Bakker en Amoha Tempo.

Het bericht De Blokkers zijn compleet voor de 1e klasse C verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *