Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Transferoverzicht 16/06: Van Es, Folkertsma, Van der Gragt en Bakker

In Nederland draait de transfermarkt op volle toeren. Ajax maakt zich klaar om volgend seizoen haar titel als landskampioen te verdedigen en ook FC Twente en PSV hebben al de nodige investeringen in de selectie aangekondigd. Gisteren werd de ene na de andere persbericht de digitale wereld ingeslingerd en daarom zet vrouwenvoetbalnieuws.nl de berichten die een etmaal geleden op de website zijn verschenen nog eens op een rijtje.

Van Es blij met overstap naar FC Twente: “Veel zin in”

FC Twente heeft gisteren de komst van Kika van Es afgerond. De 25-jarige verdedigster komt over van Achilles ’29, waar ze een seizoen heeft gespeeld. Van Es sprak exclusief met vrouwenvoetbalnieuws.nl over haar overstap. Klik hier om het interview te lezen.

PSV rondt transfer Belgisch international af

In Eindhoven was men gisteren druk in de weer met twee transfers. Allereerst heeft PSV de inkomende transfer van Belgisch international Sara Yüceil bekendgemaakt. De 28-jarige middenveldster komt over van Olympique Marseille. Klik hier om het gehele persbericht te lezen.

Folkertsma en Van der Gragt maken overstap naar Ajax

Bij Ajax heeft hoofdtrainer Benno Nehom zijn gewenste versterkingen binnen. De club uit Amsterdam heeft gisteren een dubbeslag geslagen met de komst van Sisca Folkertsma (PSV) en Stefanie van der Gragt (Bayern München). Klik hier om het gehele persbericht te lezen.

Bakker van FC Twente naar Duitsland

Tot slot heeft FC Twente afscheid moeten nemen van Eshly Bakker. De 24-jarige aanvalster gaar haar carrière vervolgen in Duitsland. Gisteren maakte MSV Duisburg de transfer officieel bekend. Met deze overstap komt een droom uit voor Bakker, die altijd al eens in het buitenland heeft willen spelen. Klik hier om het gehele item te lezen.

Het bericht Transferoverzicht 16/06: Van Es, Folkertsma, Van der Gragt en Bakker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *