Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

EK meidenvoetbal op De Toekomst zeer succesvol

Sportcomplex de Toekomst was woensdag het decor voor het officieuze Amsterdamse EK Meidenvoetbal. Teams uit alle stadsdelen van Amsterdam toonden hun ware voetbalkunsten aan onder meer de aanwezige speelsters van Ajax. Het Damstede Lyceum was afgevaardigd met twee teams, die de landen België en Engeland vertegenwoordigden. Beide teams toonden veel inzet en lieten mooi combinatievoetbal zien tijdens de spannende wedstrijden.

Helaas strandde België in de voorrondes. Op doelsaldo (één doelpunt) werd de halve finale net niet bereikt. Engeland lukte het wel om in de halve finale te komen. Na een gelijkspel, werd op basis van penalty’s beslist wie de finale mocht gaan spelen. Engeland verloor deze reeks.

Ook waren er nog een aantal andere events zoals dartbord schieten en hooghouden. Izla Cakici liet in de voorrondes al zien dat zij het hooghouden goed onder knie heeft. Ook in de finale was zij iedereen de baas door de bal, gedurende negentig seconden, maar liefst 157 keer hoog te houden.

De organisatie kan terug kijken op op een geslaagd toernooi.

Bron en Fotografie: EK meidenvoetbal (Facebook)

Het bericht EK meidenvoetbal op De Toekomst zeer succesvol verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *