Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Barcelona neemt revanche en wint Spaanse beker

FC Barcelona heeft zondagochtend de Spaanse beker gewonnen dankzij een 1-4 zege op Atletico Madrid. Eerder dit jaar moest de ploeg uit Barcelona nog toekijken hoe Atletico Madrid met een verschil van drie punten de landstitel in Spanje wist te veroveren. FC Barcelona greep de Spaanse bekerfinale aan om revanche te nemen. En dat deden ze met verve.

Vanwege de tropische omstandigheden (32+ graden) werd de wedstrijd in de loop van de ochtend afgewerkt. FC Barcelona kwam via Jenni Hermoso op voorsprong en ondanks dat Sonia Bermúdez de spanning nog een beetje terug in de wedstrijd bracht (1-2), zorgden Alexia Putellas en Aitana Bonmatí voor een Catalaans feestje. Eindstand: 1-4.

Fotografie: Lorea Bakero (Twitter)

Het bericht FC Barcelona neemt revanche en wint Spaanse beker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *