Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

INSCHRIJVING: Hanzecup Toernooi 2017 is open!

De Hanzecup is een voetbaltoernooi dat elke 2de zaterdag van augustus plaats vindt in Zwolle. Dit (internationale) voetbaltoernooi is voor vrouwenteams toegankelijk en je kunt je vanaf nu inschrijven via onderstaand email adres.

Ben je als team op zoek naar een toernooi voor het nieuwe seizoen, dan is de Hanzecup een top keuze! Je kunt hier direct testen hoe ver je team is in de voorbereiding en kijken waar je staat. Er worden poules van maximaal 8 teams gemaakt en gespeeld op één dag. Zoek je nog een overnachting in de buurt, dan kunnen wij dit ook voor het hele team organiseren.

Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar info@hanzecup.com.

Het bericht INSCHRIJVING: Hanzecup Toernooi 2017 is open! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *